Velkommen!

Posted on: august 23rd, 2010 by admin

Sesongen 2021-22

Velkommen Stavanger Basket, og ny basketballsesong! Vi gleder oss til snart å kunne åpne gymsaler og idrettshaller for kommende sesong.

For å bli med (prøve ut) er første steg at spiller (og eventuelt også foresatt) blir registrert på Spond. Dersom det er ledig plass vil trener legge spilleren til i gruppen. Se lenke til Spond registrering i menyen i margen på venstre side. Det meste av løpende informasjon fra klubben gis via Spond.

Lag

Stavanger Basket har et aktivitetstilbud til voksne, samt både barn og unge fra 7 til 16. Tilgjengligheten på trener- og støtteaparat samt treningstid avgjør tilbudet vi har.

LagÅrskull
Herrer
Damer
U172005-2006
U152007
U142008
U132009-2010
Basketskolen2011-2014

Trenere, lagledere og kontaktinformasjon finner du i menyen i margen på venstre side. Spond benyttes til informasjon om eventuelle endringer.

Treningstider

Stavanger Basketballklubb får tildelt treningstid fra Stavanger Kommune medio juni hvert år. I år fikk klubben utdelt nøyaktig samme tider og treningssteder som sist sesong. Fordelingen mellom lag endres normalt litt hver sesong.

I år åpner gymsaler 30.august, og idrettshaller åpner 16.august i følge Stavanger Kommune. ISS følger egne treningstider. Gymsaler holder stengt i desember samt i juni til og med august, samt i alle skolens feriedager (følger Skoleruta).

Treningstider finner du i menyen i margen på venstre side. Spond benyttes til å håndtere invitasjon/venteliste/oppmøte og eventuelle endringer.

Seriespill

Stavanger Basketballklubb er en del av Norges Basketball forbund (NBBF) Region Vest. Lokalt seriespill foregår i Rogaland (Sone Sør), og enkelte lag deltar også i Hordaland serien (Sone Nord). Jentene som trener i klubben trener sammen med guttene.

Hvilket kamp og turneringstilbud som tilbys avhenger hvor mange spillere man har på laget, men også i stor grad av hvor mange lag det ellers er påmeldt i regionen. Påmelding gjøres medio mai.

LagSerie
HerrerIkke nok lag / spillere
DamerIkke nok lag / spillere
U17Vest – U17 G Nord Pulje B
U15Vest – U15 G Sør
Vest – U15 G Nord
U14Vest – U14 G Sør
U13Ikke nok lag / spillere
BasketskolenIkke nok lag / spillere

Kampoppsett kommer trolig ut 01.september og seriespill starter for noen av våre lag opp tidligst 25.september, i følge NBBF Region Vest. For øvrige lag vil det være mulig å arrangere vennskapskamper og delta på turneringer.

Kampoppsett vil publiseres på denne siden når de foreligger; https://www.basket.no/serie-og-turnering/finn-din-serie/ . Spond benyttes til informasjon om tid/sted/endringer.

_____________________________