Velkommen!

Posted on: august 23rd, 2010 by admin

Sesongen 2021-22

Velkommen til Stavanger Basketball!

For å bli med (prøve ut) er første steg at spiller (og eventuelt også foresatt) blir registrert på Spond. Dersom det er ledig plass vil trener legge spilleren til i gruppen. Se lenke til Spond registrering i menyen i margen på venstre side. Det meste av løpende informasjon fra klubben gis via Spond.

Lag

Stavanger Basketball ønsker å gi et tilbud voksne, samt både barn og unge fra 9 til 19 år. Tilgjengligheten på trener- og støtteaparat samt treningstid avgjør tilbudet vi faktisk har.

LagÅrskullStatus
HerrerLEDIG PLASS
DamerLEDIG PLASS
U172005-2006SNART FULLT
U152007VENTELISTE
U142008VENTELISTE
U132009VENTELISTE
U122010VENTELISTE
U112011VENTELISTE
Basketskolen U102012-2013VENTELISTE

Lagledere og kontaktinformasjon finner du i menyen i margen på venstre side. Spond benyttes til informasjon om eventuelle endringer.

Treningstider

Stavanger Basketballklubb får tildelt treningstid fra Stavanger Kommune

Idrettshaller holder stengt juni og juli . Gymsaler holder stengt i desember, samt juni til august samt i skolens ferier (se skoleruta). ISS holder stengt juni til august, samt i skolens ferier og interne arrangementer (se ISS Calendar).

Treningstider finner du i menyen i margen på venstre side. Spond benyttes til å håndtere invitasjon/venteliste/oppmøte og eventuelle endringer.

Seriespill

Stavanger Basketballklubb er en del av Norges Basketball forbund (NBBF) Region Vest. Lokalt seriespill foregår i Rogaland (Sone Sør), og enkelte lag deltar også i Hordaland serien (Sone Nord). Jentene som trener i klubben trener sammen med guttene.

Hvilket kamp og turneringstilbud som tilbys avhenger hvor mange spillere man har på laget, men også i stor grad av hvor mange lag det ellers er påmeldt i regionen. Påmelding gjøres medio mai.

LagSerie
HerrerIkke nok lag / spillere
DamerIkke nok lag / spillere
U17Vest – U17 G Nord Pulje B
U15Vest – U15 G Sør
Vest – U15 G Nord
U14Vest – U14 G Sør
U13EasyBasket Turnering
U12EasyBasket Turnering
U11EasyBasket Turnering
Basketskolen U10EasyBasket Turnering

Kampoppsett kommer normalt ut 01.september og seriespill starter tidligst opp 25.september, i følge NBBF Region Vest. For øvrige lag vil det være mulig å arrangere vennskapskamper og delta på turneringer.

Kampoppsett vil publiseres på denne siden når de foreligger; https://www.basket.no/serie-og-turnering/finn-din-serie/ . Spond benyttes til informasjon om tid/sted/endringer.

_____________________________